konstenattlyckas.blogg.se

En blogg om min strävan mot framgång, både materiellt och spirituellt.

Bygger på mitt hemmagym!

Publicerad 2016-06-30 14:02:00 i Allmänt,

Som jag tidigare skrivit håller jag på att bygga ett hemmagym. Främst gör jag det för att jag anser att det är ganska dyrt med gymkort. Men den största anledningen är nog att det tar sån tid att gå till gymmet etc.
 
Mitt nuvarande gym
Just nu har jag en chinsstång, pilatesboll och "maghjul" eller vad fan det heter. Min nästa plan är att köpa en träningsbänk och sen en skivstång. Har jag det har jag ju i stort sett allt jag behöver tänker jag! Jag kommer köra hemmaträningsprogram härifrån. Angående en träningsbänk har jag läst på http://www.traningsbankar.se/ som har en köpguide till träningsbänkar. Tror det lutar åt en Abilica Premium FID

Välkommna!

Publicerad 2016-06-13 13:53:23 i Allmänt,

Mitt första inlägg på Blogg.se!
 
Jag eter Sven och bor med en kompis i en förort till Sthlm. Jag drivs starkt av att utveckla mig som person och det är också vad denna bloggen ska handla om.
 
Aktier
Jag har några mål i livet och att bli rik är ett av dom. Jag har bland annat en stor investering i svenska Starbreeze vilket är skitkul då det går mkt bra. Jag letar dock nya möjligheter varje dag. Jag läser företags årsredovisningar etc.
 
Träning
Jag har också som mål att få "drömkroppen". Jag hoppas kunna nå detta så snart som möjligt. Jag tränar faktiskt inte på gym utan kör massa hemmaträning. Håller på att bygga upp ett litet "hemmagym". Beställde nyss en chinsstång från denna sidan. Sen har jag tänkt att köpa träningsbänk, skivstång och eventuellt hantlar och lite mer grejer.
 
Spiritualitet
Jag mediterar även dagligen och tror det är mycket bra för ens psykiska välmående.
 
Det var allt för idag, vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela